"Tres minutos de color" en Morella

Sábado, 25 Marzo, 2017 - 20:00

El dissabte 25 de març a les 20 hores en les sales gòtiques de l' Ajuntament de Morella es realitzarà la presentació de Alrevés Editorial amb dos dels seus autors.

Alrevés és "l'editorial que parla amb els seus autors", especialitzada en la novel·la negra i que per les seues venes corre sang morellana. Gori Dolz i Marc Pitarch Salgado són els dos editors que "parlen i acompanyen" als seus autors per a aconseguir una bona col·lecció de novel·les que fan que Alrevés siga un referent per a l'amant de la bona novel·la negra. Ens acompanyaràn, al costat de Gori Dolz, dos dels seus autors: Sebastia Bennassar i Pere Cervantes per a presentar-nos les seues noves novel·les.

Pere Cervantes ens va acompanyar i ens captivar l'any passat en la primera edició de Morella Negra Com la Trufa, torna per a presentar-nos la seua nova novel·la "Tres minutos de color", novel·la negra que està rodejada de qüestions paranormals que a més d'entretenir-nos amb la intriga policial ens obri "una mínima esperança que no tot acaba en aqueix món".

L'escriptor mallorquí Sebastià Benassar ens presentarà la seua nova novel·la "El Imperio de los Leones", una història de la "Màfia Lionesa" inspirada en diversos clans mafiosos que han operat en el nostre país, sobretot en la costa catalana, des dels anys setanta fins ara.